Bagsværd roklub

BLIV MEDLEM

VÆRDIER

• I Bagsværd Roklub skal det være rart at komme, både når man træner eller deltager i andre aktiviteter
  • I Bagsværd Roklub skal vi arbejde på et godt kammeratskab og samarbejde både i teams og på tværs af afdelinger, grupper og hold for at løse opgaverne
  • I Bagsværd Roklub skal vi være tolerante og acceptere hinandens forskelligheder
  • I Bagsværd Roklub prioriterer vi konkurrenceroning meget højt, da vi her lærer at løse en opgave, at gøre den godt og færdig, og frem for alt med kvalitet

UNGDOMSRONING

Unge i alderen fra 10–18 år. Der står et erfarent trænerteam klar til at tage imod dig. Der er plads til både hyggeroere/motionister og seriøse kaproere. Bagsværd Roklub har en af landets største ungdomsafdelinger.

Alle nye roere bedes komme tirsdage kl. 16.00. Træning for junior C/D (10-14 årige) er tirsdag kl. 16.30-18.00, torsdag kl. 16.30-18.00 for begyndere.

Mere erfarne roere, som kan ro i outriggere, træner også søndage kl. 10.00-12.00 Ønsker du at blive ungdomsroer kontakt

MOTIONSRONING

Her starter du med en Ro-skole enten i starten af maj eller i august. Ro-skolen finder sted over en weekend, og formålet med skolen er, at man på denne intensive måde relativt hurtigt lærer rotaget og at ro sammen med andre i en båd.
Du kan dog også starte uden at have deltaget i Ro-skolen. Instruktionen foregår dels i romaskiner og dels på vandet. Man starter i en inrigger, en relativ bred båd. Her læres ro-taget og kommandoer, der er nødvendige, fx hvordan vender man båden, hvordan lægger man til bådbroen efter endt rotur.
Der er instruktion tirsdage fra kl. 18.00 til ca. 20.00. Vi holder Sculler-skole i maj og august. Den foregår over en weekend, hvor man får lejlighed til at komme ud i en dobbelt-sculler med en erfaren instruktør. Herefter prøver man på egen hånd en sculler.
Vil du vide mere, så skriv til: motionschefen.

STUDENTERRONING

Denne gruppe er for unge motionister og nye kaproere i aldersklassen fra 20 år. Her arbejdes med de samme aktiviteter, som i motions- og kaproningsafdelingen, men med egne trænere.
Der bliver optaget nye medlemmer hele året i denne gruppe. Kontakt sportschefen.

KAPRONING

Bagsværd Roklub er en af Danmarks førende kaproningsklubber og er hvert år repræsenteret på både junior- og senior-landsholdet.
Klubben har i samarbejde Dansk Forening for Rosport og Team Danmark oprettet Kraftcenter Bagsværd, som står for talentudvikling af juniorer og U23 roere. Ønsker du at starte som kaproer kontakt sportschefen.

60+

Denne gruppe er for dig, der er fyldt 60 år og er gået på pension, og som derfor har tid til at træne om formiddagen.
Der er fast træningstid, men til gengæld er der nedsat kontingent. Kontakt instruktøren Lene Balschmidt på tlf. 2040 7120 eller Ole Lindskov på tlf. 4444 5429.

SÅDAN BLIVER DU MEDLEM

Start med at oprette en profil på Bagsværd Roklubs medlemsside her

Tilmelde dig et hold (kontingent gruppe) her.

Ved indbetalingen acceptere du klubbens klubbens love og regler.

Betal kontingentet, og du vil herefter være medlem af Bagsværd Roklub – velkommen!

Læs mere om

KONTINGENTER